Osiguranje

Svojim klijentima u suradnji sa partnerskim tvrtkama nudimo i mogućnosti sklapanja svih vrsta osiguranja sa nekoliko vodećih osiguravajućih kuća na hrvatskom tržištu.

Osiguranje
kuća, stanova itd.


Dom je mjesto na kojem se uvijek osjećamo sigurno i u koje se rado vraćamo. No koliko samo opasnosti prijeti?! Jedan požar je dovoljan da uništi gotovo sve što ste godinama stvarali, jedna poplava da Vas potpuno financijski iscrpi, jedna oluja da uništi krov, jedna krađa da nas osiromaši… Zato je važno dom adekvatno zaštititi te u iznenadnim i neželjenim situacijama moći se osloniti na pouzdanog partnera.

Pošalji upit

Osiguranje od nezgoda.


Odabirom police osiguranja od nezgode napravite ispravan korak u planiranju sigurne budućnosti i zaštitite se od iznenadnih i nepredvidljivih događaja. Nezgode se ne mogu predvidjeti niti spriječiti. One se događaju svakodnevno a većina njih u slobodno vrijeme. Polica osiguranja od nezgode pruža Vam zaštitu i ublažava financijske posljedice nezgode.

Pošalji upit

Životno osiguranje


Štednja i skrb, osiguranje uspjeha i zaštita obitelji, ulaganje za budućnost… Sve to i više možete s životnim osiguranjima. Životna osiguranja su kreirana prema Vašim osobnim potrebama i prate Vas kroz sve uspone i padove u životu te pružaju potrebnu zaštitu i podršku kada Vam je najpotrebnije. Kontaktirajte nas još danas i osigurajte sebi i svojoj obitelji bezbrižnu budućnost

Pošalji upit

Kasko osiguranje
svih vozila i plovila


Kasko osiguranjem brodice i jahte zaštićeni ste od svih šteta do kojih dođe zbog pomorske ili prometne nezgode, nevremena (uključujući udar groma), potonuća, prevrnuća, nasukanja, požara, eksplozije, provalne krađe, krađe cijeloga plovila, loma jarbola i/ili loma jarbolnih križeva, kidanja pomičnih i nepomičnih oputa, sudara ili udara s bilo kojim čvrstim ili plutajućim predmetom, zlonamjernih postupaka trećih osoba, potresa i vulkanske erupcije.

Pošalji upit

Obavezno
osiguranje automobila


Osiguranje od automobilske odgovornosti pokriva materijalnu i nematerijalnu štetu nastalu trećim osobama. Temeljem police osiguranja i propisa o odgovornosti osiguratelj je u obvezi nadoknaditi štetu, ako je pri uporabi vozila došlo do: tjelesne ozljede, narušavanja zdravlja ili smrti neke osobe uništenja, odnosno oštećenja stvari, osim ako je došlo do štete na stvarima koje je vlasnik vozila primio radi prijevoza

Pošalji upit

Newsletter prijava

Promotivne ponude možete primati i preko našeg newslettera