O nama


Tvrtka Empanda d.o.o.

Empanda d.o.o. osnovana je 04.08.2011 godine, s ciljem pružanja najkvalitetnijih rješenja s područja financija našim klijentima. Od osnivanja naše tvrtke a i prije, tijekom rada u bankarskom sektoru, primijetili smo veliku potrebu klijenata za stručnim informacijama u području poslovanja s bankama, kao i na području kvalitetnog informiranja u vezi osobnih financija.
Kroz višegodišnje iskustvo i sa stručnim timom djelatnika iz svijeta bankarstva i osiguranja pružamo visoko kvalitetne usluge svim osobama koje nam se obraćaju. Naši klijenti svjesni su da smo vrlo uporni kada se radi o traženju najpovoljnijih poslovnih rješenja za njih, a svjesni smo da su im pored čim nižih troškova važni i brzina, kao i vođenje klijenta kroz sve faze realizacije kredita.
Licencirana agencija u Hrvatskoj za posredovanje u kreditiranju
Od donošenja Zakona o potrošačkom kreditiranju, kojim je po prvi puta na kvalitetan način regulirano područje posredovanja u potrošačkom kreditiranju, odlučili smo učiniti sve potrebne korake kako bi dobili ovlaštenje Ministarstva financija.

Sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju dobili smo odobrenje Ministarstva financija za posredovanje u potrošačkom kreditiranju: Klikni ovdje! Također posjedujemo licencu Hrvatske narodne banke za posredovanje u stambenom potrošačkom kreditiranju za Privrednu banku Zagreb d.d., Novu hrvatsku banku d.d. i Hrvatsku poštansku banku d.d..